dissabte, 3 d’agost del 2019

Electrodomèstics de segona mà a Eivissa

A part de la possibilitat de localitzar electrodomèstics de segona mà a  l’oferta a traves de la xarxa i telefoniaper particulars, l’oferta és molt reduïda. Us facilitam la informació que tenim i, si en coneixeu algun altra possibilitat més, si ens ho indicau als comentaris anirem ampliant la llista.



  • Botigues de compravenda. Pel que hem pogut comprovar en alguns dels locals de compravenda de segona mà que hi ha a l’illa d’Eivissa, s'hi poden aconseguir sobretot petits electrodomèstics i electrònica.
  • Pawn Shop Ibiza"Casa de empeños" inaugurada en juny de 2016 a les rodalies de sant Jordi. Ofereixen una amplia oferta d'objetes de segona mà en bones condicions. Per ofertes enlloc de la seva pàgina, potser és millor visitar el seu facebook. Normalment hi ha bona oferta de petit electrodomèstic i electrònica.  
  •  Mercatino Ibiza. Des de 2018 està en funcionament aquest local prop de l'aeroport. Es tracta d'una franquicia d'una potent cadena de botigues de segona mà a Italia. Funciona a partir del dipòsit de mobles, roba i altres objectes per part dels particulars per la seva venta a canvi d'una comisió per a Mercatino, de forma semblant a Ibiza Troc. En el seu facebook publiquen algunes ofertes. Normalment hi ha bona oferta d'electrònica.

Informació actualitzada en agost de 2019

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada