2a MÀ A INTERNET I MÒBIL

La xarxa i les noves tecnologies obren tota mena de possibilitats per a la segona mà.  Des de les típiques webs d'anuncis a les xarxes socials i darrerament les aplicacions per a mòbil. Aquí us acostam el més destacat més enllà de l'ebay.

Facebook

 • Nice & cheap. Grup públic de facebook per contactar entre particulars per a la compravenda de segona mà a Eivissa. És el grup més potent, amb quasi 25.000 membres. Té una pestanya de publicacions de vendes que facilita la recerca del que interessa.
 • Top ventas en Ibiza. Grup públic de facebook per contactar entre particulars per a la compravenda de segona mà a Eivissa. Té bastant de moviment i supera els 5.000 membres. Una bona opció. 
 • Venta de instrumentos musicales en Ibiza. Grup públic  de facebook per contactar entre particulars per a la compravenda d'instruments musicals a Eivissa. Una fantàstica eina per a un mercat especialitzat i amb més de 1.500 membres.
 • Bike & Roll. Es tracta d'un grup públic especialitzat en el món de la bicicleta a Eivissa. És un molt bon lloc on trobar bicicletes i recanvis a través de particulars. 
 • Mamis Ibiza compran y venden. Grup tancat de facebook, on has d'afegir-te per accedir als continguts. És una pàgina per facilitar la venda, el regal o l'intercanvi de productes infantils de 0 a 12 anys. Permet anuncis de productes nous en oferta per a comerços.
 • Bueno, bonito, barato en Ibiza. Grup públic de facebook per contactar entre particulars per a la compravenda de segona mà a Eivissa. Supera els 1.300 membres.
 • Compra y venta de 2ª mano en Ibiza. Aquesta pàgina de comunitat de facebook està actualment poc activa, però els seus més de 600 membres fan que sigui un bon lloc on fer les teues ofertes per  a venda o regal. 

Webs d'anuncis generals

 • Quiero cambiarlo és una molt interessant web on es poden publicar anuncis per a permutes i intercanvis. Es pot seleccionar els anuncis de Balears, però sense destriar els de Pitiüses. Encara i així és una molt bona oportunitat per al'intercanvi directe entre particulars.
 • Segundamano, com la majoria de les webs generalistes d'anuncis,  permet la compra/venda de segona mà afegint la categoria Ibiza, això ens facilita trobar ofertes locals.
 • Si bé no és una web específica de segona mà, tablóndeanuncios sí té un tauler d'anuncis virtual per a la compra/venda de mobles, objectes, electrodomèstics, etc. a Eivissa.
 • La web milanuncios  permet seleccionar per províncies, però també afegir Ibiza o Eivissa com a paraules clau per localitzar anuncis de l'illa. Es pot elegir veure només  anuncis de particulars, la qual cosa facilita localitzar productes de segona mà.
 • A la web d'anuncis oxl pots trobar/publicar anuncis de compravenda de segona mà específics per a Balears i seleccionar després la localitat. Hi ha certa activitat d'anuncis d'Eivissa 
 • La web nolotiro  permet exclusivament publicar anuncis per regalar coses que ja no utilitzes o en relació amb coses que busques indicant la ciutat en que et trobes. No hi ha molt de moviment per Eivissa, però pot ser una opció per a tu.  


Aplicacions mòbils (APP) i altres


A través de la telefonia mòbil hi ha també opcions per a la segona mà. De totes formes és un sector molt competitiu on apareixen ràpidament noves possibilitats i algunes no arriben a mantenir-se.  Us presentam les que consideram més interessants en aquest moment. 
 • Una bona eina per a compra/venda o intercanvi entre particulars pot ser wallapop. A la seua web pots localitzar productes indicant una distància màxima a la teua ubicació però per contactar amb el venedor has d’instal·lar-te la seua aplicació mòbil (APP). L’hem provat i funciona molt bé i hi ha molts usuaris de l’illa d’Eivissa.
 • Selltag seria l’App competidora de l’anterior. Funciona de forma similar i està disponible també a Google Play i l’AppStore. Funciona de forma similar però permet pujar més fotos del que vols vendre i configurar millor els anuncis per fer-los més atractius. Afirmen que verifiquen tots els usuaris eliminant possibles problemes. Permet seleccionar la recerca d’anuncis per localitats per facilitar la compra/venda en persona, però si ho prefereixes inclouen un servei d’enviament per missatgers (amb comissió) a tot el territori nacional. 

 • Segundamano.es també té la seva APP (IOS, android i windows phone) on es poden publicar i localitzar anuncis relacionats amb la venda de productes de segona mà. A diferència de l’anterior, et proporciona anuncis  de tot l’Estat, però amb  el cercador pots limitar els productes a les ofertes a l’illa d’Eivissa, on per cert hi ha un bon nombre de productes. Et permet enviar directament des de l’anunci un e-mail o SMS al venedor. 
 • Trastillo. Es tracta d’una xarxa social especialitzada en compra, venda i permuta d’objectes de segona mà. La particularitat és que pots crear la teua pròpia xarxa de contactes (amics i coneguts) i fer que els teus anuncis només siguin vistos per ells (i els seus contactes). Això permet un clima de confiança entre comprador i venedor. Si ho prefereixes els anuncis poden ser públics.
 • Yume. Es tracta d’una App (android) que, com l’anterior, es comporta com una xarxa social especialitzada en compra/venda de segona mà. Una vegada instal·lada l’aplicació, crees la teua xarxa de contactes, a la qual pots convidar els teus contactes de facebook o whatsapp, creant un entorn de confiança per a les teues ofertes. Si ho prefereixes pots triar compartir els anuncis sense restricció. Permet l’intercanvi i la donació. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada