divendres, 20 de setembre de 2019

Hem actualitzat tota l'informació al web!


Gràcies a la concessió de finançament per part del Consell d’Eivissa d’un projecte a  la convocatòria de subvencions del Consell d’Eivissa en matèria de prevenció, reutilització i reciclatge de residus a entitats sense ànim de lucre 2019 hem pogut desenvolupar tota una sèrie d’actuacions per a la millora de la difusió de la nostra tasca i de les oportunitats per a la reutilització a l’illa. Emmarcat en aquest projecte  hem  revisat i actualitzat aquesta web de difusió de la segona mà i la reutilització a Eivissa.  Ja sabeu que aquí trobareu informació de mercats, botigues i eines virtuals relacionades amb la segona mà i la reutilització a l’illa, però a pesar de fer periòdicament algunes modificacions o afegits als continguts disponibles al web de la reutilització que vam crear en 2015  hi havia informació desfasada. 

Gràcies aquest projecte s’ha fet un gran esforç per revisar el 100% de les entrades i continguts del web, així com per contactar presencialment amb tots els negocis, mercat i altres vies relacionades amb la reutilització que es mencionaven al web per poder actualitzar la informació. També s’ha fet una recerca de noves iniciatives físiques i virtuals no incloses per a la seva incorporació.

Fruit d’aquesta revisió s’han introduït o incorporat un total de 27 iniciatives mentres que les eliminades que han estat 15 per la finalització de l’activitat. D’altres 15 iniciatives s’ha modificat o actualitzat la informació  disponible. En general s’ha vist per tant necessari modificar, bé per millorar l’informació com per introduir noves dades a la major part de les entrades, tant les de caire més informatiu i divulgatiu (8 de 10 existents) com a les relacionades directament amb la compra/venda (9 de les 10 existents).

Es destacable que en el cas de les iniciatives o empreses en relació a les possibilitats de reutilització per la població illenca existents al web s’ha modificat l’informació disponible en 15 casos. Aquestes modificacions podien ser des de la modificació de l’horari d’atenció a canvi en vies de contacte o de la seva web.

El volum d’empreses o iniciatives eliminades es elevat, la majoria per la seva desaparició, si bé també en algun cas per canvis que impliquen deixar la   segona mà (com per exemple amb el mercat de cala Llenya, ara transformat en mercat d’artesania). De les 15 eliminacions la gran majoria son empreses de segona mà (REPECO (electro), Gameshop, Rincon del rastro, segones oportunitats, Greenheart, Lottie bogotti, Flamingo Vintage Kilo), 3  mercats (cala Llenya, m. can Bonet, m. solidari pasqua AC), 1 grup facebook (Campra y venta de 2ª mano ibiza), 1 web anuncis OXL,  2 APP (Shelltag y Yume) i 1 associació d’esports aquatics.

Per contra s’han introduït o incorporat un total de 27 iniciatives, el que compensa i supera el  volum de les eliminades. De totes formes bona part de les iniciatives noves serien de caire virtual, moltes com iniciatives d’intercanvi entre particulars a través de grups de facebook (9 grups nous) i APPs (letgo, vinted i milanuncioswebs). També s’han incorporat 11 webs d’anuncis i compra-venta). En el cas de les botigues físiques a l’illa són 4 les incorporades ( Mercatino (botiga de compra-venda) i 3 botigues de roba Vintage (Picospardos, One up vintage i Vintage Icons & Echoes).

 Les dades d’incorporació i eliminació de iniciatives per tipologies d’activitat es resumeixen a la taula següent incorporant el balanç corresponent.
 


Incorporat
eliminat
balanç
Web
11
1
10
Grups facebook
9
1
8
APP
3
2
1
Botigues
4
7
-3
Mercats 2ª mà

3
-3
Altres

1
-1Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada