dissabte, 3 d’agost del 2019

Material esportiu de segona mà a Eivissa

Un producte estrella en la segona mà són els materials esportius. La major part es distribueix entre els particulars a través d'anuncis a webs, telefonia mòbil o les xarxes socials. De totes formes hi ha bones oportunitats a clubs i empreses. A continuació presentam les possibilitats de les quals tenim coneixement a l'illa. Si coneixes alguna altre punt no inclòs en la llista, ens el pots indicar en els comentaris i ho actualitzarem. 


Esports aquàtics

  • S
  • Si el que cerques és un caiac compta amb ibizakayak . Tenen un apartat de botiga a la seva web. El millor és contactar amb ells a veure quines novetats en tenen.    
  • Una possibilitat molt interessant per a complements i reparacions (aletes de winsurf per exemple) és nautiahorro. Venen productes nàutics de segona mà o d'outlet i a l’apartat d’esports nàutics ofereixen material de caiac, surf, busseig, esquí, wakeboard i pesca. La seva botiga física està a l'avinguda de sant Josep a Eivissa.

Bicicletes:

  • Kandani. (C/ Sant Jaume, 114, Santa Eulària). Son distribuïdors de Giant i Orbea, però també ofereixen bicicletes de lloguer i rutes per grups. Periòdicament posen a la venda les seues bicicletes usades en el moment de renovar la seua flota, A més a més, a la seua botiga pots trobar bicicletes dels seus clients que han adquirit una bicicleta allí i volen desfer-se de l'anterior.
  • La Bicicleta. Aquest veterà establiment també té bicicletes de segona mà revisades i posades a punt. El pots trobar al c/ de Pere Francès 35, de la ciutat d’Eivissa. 
  • No Costa Tant Bikes. Establiment especialitzat en bicicleta urbana i bicletes elèctriques, on pots trobar també bicicletes de segona mà posades a punt en el seu taller propi. 
  • Biciteca . No és una botiga de venda de bicicletes, sinó més bé un taller de reparació i un club d'amants de la bici amb diversos serveis. De totes formes sí que és possible trobar bicicletes de segona mà i hi ha venta de peces per autoreparació. Es troben al c/ Madrid, 37, de Vila. 
  • Bicicletas J. Ferrer no fa venda de segona mà, però sí que podeu trobar al seu facebook ofertes de les bicicletes del seus clients i amics. 

Altres


  • Decathlon ocasión. Es tracta de l'evolució de la seva campanya anual trocathlon cap a un espai virtual fixe per a la venta entre particulars i promoció d'events puntuals de venta de segona mà de les seves botigues. 
  • Pawn Shop Ibiza"Casa de empeños" inaugurada en juny de 2016 a les rodalies de sant Jordi. Ofereixen una amplia oferta d'objetes de segona mà en bones condicions. Enlloc de la seva pàgina , potser és millor visitar el seu facebook per trobar ofertes.


    Informació actualitzada en agost de 2019

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada