dissabte, 3 d’agost del 2019

Mobles i serveis de decoració de segona mà a Eivissa


Pot ser que trobis el que necessites a  l’oferta entre particulars a través d’anuncis en webs, telefonia mòbil o  xarxes socials o en els mercats de segona mà. De totes formes hi ha bones oportunitats i  possibilitats en locals i negocis a l’illa que os presentem a continuació. Si coneixes alguna altra possibilitat no inclosa al llistat, indica’ns-ho lo en los comentaris i ho actualitzarem.



No es una empresa de venta de mobles, sinó que ofereixen serveis de decoració d’espais amb reutilització de mobles i elements propis del client o localitzats en mercats i modificats per Decorecicla. Si algun dels teus mobles té possibilitats, el seu personal s’encarrega directament de la seva transformació amb  uns resultats fantàstics. No mantenen les seves xarxes actualitzades, però l'empresa si que està activa.  
  • Noel Muebles.

Botiga de mobles amb una zona d’autlet i  espai amb ofertes de segona ma. Esta situada a l’avinguda a Sant Agustí nº 182 (cala de Bou).  Al seu facebook publiquen ofertes habitualment (és un perfil personal).


En el polígon de Montecristo (Cor de Jesús) la Fundació té les seves instal·lacions on es troben els tallers d’inserció i el mercat de segona mà que permet finançar part del nostre treball social amb persones de col·lectius de risc. A la zona d’exposició pots trobar tot el necessari per moblar una vivenda a  preus populars.

Mobles i objectes més especials podràs localitzar-los a la botiga Vintage de la Fundació (Passatge Balàfia nº 4, Ciutat d'Eivissa).


Empresa integrada a la ONG Remar, cap a on es vinculen els beneficis de la seva activitat. En en seu local d’Eivissa se poden localitzar mobles de segona mà de qualitat i nous outlet. El seu local que ara es troba al c/ catalunya nº 27 (passatge prop del Mercat Nou) de Vila.    



Mercat de segona mà a la carretera de Sant Miquel (km 0,5) situat a una amplia nau industrial amb uns 800 m2 d'exposició. Pots trobar centenars de mobles i objectes de decoració de segona mà. Els particulars poden deixar els seus objectes en dipòsit per a la venta a canvi d'un percentatge per a Ibiza Troc.



"Casa de empeños" inaugurada en juny de 2016 a les rodalies de sant Jordi. Ofereixen una amplia oferta d'objetes de segona mà en bones condicions. La seva pàgina explica molt bé el funcionament, però per tenir acces a bones ofertes potser és millor visitar el seu facebook.

Des de 2018 està en funcionament aquest local prop de l'aeroport. Es tracta d'una franquicia d'una potent cadena de botigues de segona mà a Italia. Funciona a partir del dipòsit de mobles, roba i altres objectes per part dels particulars per la seva venta a canvi d'una comisió per a Mercatino, de forma semblant a Ibiza Troc. En el seu facebook publiquen algunes ofertes.

Petita botiga de mobles i decoració especialitzat en mobles vintage de segona mà. És un lloc interessant i val la pena fer la visita.  La web està nomès en francès, però també tenen actives comptes a facebook i Instagram.

Informació actualitzada en agost de 2019

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada