dijous, 1 d’agost del 2019

Roba 2a mà, "vintage" i complements



L'oferta de segona mà fora dels mercats ha anant incrementant-se els darrers temps. A continuació presentam els punts de venda de roba i complements a l'illa. Si coneixes alguna altra botiga vintage o punt de venda no inclòs en a la llista, ens ho pots indicar en els comentaris i ho actualitzarem. 





Mercat solidari Deixalles. Al polígon Montecristo (Cor de Jesús) la Fundació té les seues instal·lacions, on es troben els tallers d'inserció i el mercat de segona mà que permet finançar part del nostre treball social amb persones de col·lectius de risc. La roba ocupa una part important de la zona de "mercat".

Botiga Vintage Deixalles. Botiga vintage al passatge de Balàfia de Vila. Aquí pots trobar roba, objectes de decoració i mobles de segona mà en molt bon estat.

One Up Vintage Ibiza.   Al mateix centre de Vila es troba aquesta petita botiga especialitzada en roba vintage.  És una visita molt interessant amb genere molt cuidat . Esta situada a l'avinguda Espanya número 9.

Caritas té una sèrie de locals en els quals es poden adquirir productes de segona mà, especialment roba. Són els següents:
·       Botiga es Clot: c/ de Josep Riquer Llobet,16, Eivissa
·       Botiga de Vila: c/ de Carlos III, 27, Eivissa
·       Botiga Sant Jordi: c/ del Cementeri, s/n (darrere parròquia de Sant Jordi), Sant Jordi.
·       Botiga Sant Antoni: c/ de lepanto, 5 (darrere de Café del Mar), Sant Antoni.
·       Botiga Santa Eulària: c/ de l'Historiador José Clapés, 19. Santa Eulària


Picospardos. Botiga de roba vintage i de segona mà, de les més recents a la ciutat d'Eivissa. Tenen la seva botiga principal en el barri de Malasaña (Madrid) i a finals de 2018 varen obrir local a l'illa. Estan especialitzats en roba dels 80's i 90's. Se troben al c/ Bisbe Abad i la Sierra 22.  El seu facebook està inactiu, però si que se mouen a Instagram.

Ohla la Ibiza. Botiga de segona mà i complements a la ciutat d’Eivissa (plaça de la Constitució, 12, mercat Vell). Un local veterà que porta a l'illa des de 1981. Oberta només en primavera-estiu. Al seu facebook podeu trobar ofertes. 

Vintage Icons & Echoes.  Botiga molt interessant d’objectes de segona mà i Vintage a Santa Eulària des Riu (c/ de Missa, prop de l'ajuntament). Si bé destaques els objectes de decoració i coleccionisme, pot trobar-se  roba vintage  i complements fascinants.

Dachaworkshop. Botiga de roba vintage situada a la via Púnica, 21. S'hi poden trobar també alguns vinils. Ofereix venda en linia a la seva web.


Informació actualitzada en agost de 2019


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada